Нека Северна Македонија ќе биде на вашата филмска мапа како прекрасна земја со прекрасни пејзажи, исклучителни и квалификувани локални таленти и професионалци, продукциски компании кои имаат импресивен рекорд во домашното и меѓународното производство, најниски даноци во регионот и Европа и 20% поттик за производство.

… Ве очекува магијата на Република Северна Македонија …

Истражи ја нејзината убавина.

Македонско производство, поттикнување и упатство за локација 2015 преземи, ТУКА