Кратка содржина:

Во католичко сиропиталиште доаѓа момче кое одбива да се моли пред Бога, затоа што му е лут на целиот свет. Колку повеќе го присилуваат, тоа станува се побунтовно. Но, во таа негова битка, се чини дека сепак Бог е на негова страна, што му влева надеж.

Режисер: Огнен Свиличич

Продуцент: Дамир Терешак, Томи Салковски, Николина Вичетиќ, Зечевиќ
Screenwriter: Огнен Свиличич, Маријана Верхоеф

Director of photography: Маринко Маринкич

Editor: Наташа Пантич

Sound designer: Игор Поповски, Игор Перович

Music: Томислав Михајлевич, Марко Војводич

Principal Cast: Франко Јаковчевич, Ловре Трогрлич, Ведран Бошњак, Петар Чакич, Филип Томичич

Продукција:

Име: Maxima film d.o.o

Адреса: B. Adzije 22, 10000 Загреб, Хрватска

Е-мејл: info@maxima-film.hr

Веб:

 

Ко-продукција:

Име:Skopje Film Studio

Адреса:Славејко Арсов 15, 1000 Скопје, Македонија

Е-мејл:office@sfs.mk

Веб:sfs.mk

 

Ко-продукција:

Име: Biberche productions

Адреса: Sindjeliceva 8, 11 000 Belgrade, Србија

Е-мејл:office@biberche.com


ISO Codes за ко-продукција Земји– MK, HR, SR |  Година на објавување 2019 | Времетраење  80 min. | Драма