Глас од Букурешт

Оригинален формат:
HD
Година на објавување:
2016
Времетраење:
26′ 14”
Режисер:
Леотрим Идризи
Продуцент:
Леотрим Идризи
Монтажа:
Ацо Бошковски
Сценарио:
Муарем Идризи
Директор на Фотографија:
Бујар Пајазити
Музика:
Блерим Ќамили
Главни Улоги:
Баки Имери
Кратка содржина:
Кој е човекот што восхитува со својата творечка енергија и уметнички дух? Среде Букурешт,тој,постојано се наоѓа меѓу врвните,односно елитните личности од литературата,театарот,филмот…Ако се бара личност кој умее и успеал да создаде вистински мостови меѓу народите,ставајќи ги културните и творечките вредности како стожер на духовното богатсво,тогаш Баки Имери е еден од тие двигатели на тие вредности.
Продуцентски куќи:
Леоид филм
ул.Благоја Тоска, 
Бр.82/БА-17, 
1200 Тетово, 
Македонија 
+389 71 893 949
leotrim.idrizi@gmail.com		

2019-01-16T11:15:21+00:00