Далеку од дома

Оригинален формат:
DVCAM
Година на објавување:
2009
Времетраење:
45 мин.
Режисер:
Чедо Поповски
Продуцент:
Лазар Угриновски
Сценарио:
Владимир Поповски
Кратка содржина:
Целта на овој документарен филм е да ја прикаже универзалноста на историските настани и човековата потрага по сопственото јас во кои единката постојано се прашувала и се прашува што се случува по трагичниот чин кога телото веќе го нема, ќе се сети ли некој на нас, ќе има ли правда, слава и вечен незаборав.
Официјална Веб страница:
Продуцентски куќи:
Блу Танг
Самоилова 76
1000 Скопје, Р.Македонија
info@bluetang.com.mk
2019-01-15T12:07:49+00:00