Оригинален формат:   1,85:1

Година на објавување:  2015

Времетраење:  86`

Режисер:  Слободан Деспотовски

Продуцент:  Слободан Деспотовски, Дејан Илиев

Монтажа:  Владимир Павловски

Сценарио:  Слободан Деспотовски

Директор на Фотографија:  Дејан Димески

Музика:  Горан Трајкоски

Главни Улоги:
Сенко Велинов, Диме Илиев, Игор Стојчевски, Катерина Шехтанска, Ана Стојанова, Илбер Муртези, Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски, Гораст Цветковски, Роберт Велјановски

Кратка содржина:
Наше време. Приказна за Арно, човек без закон и вера. Тој го дал својот збор дека секогаш ќе му помага на својот пријател Горди и тоа го прави на свој крвав начин. Арно познава само еден закон- да си го одржи дадениот збор, единствено нешто по кое, според него, се разлкуваат луѓето од животните.


Продуцентски куќи:
СД Продукција
Вера Јоциќ бр.23/2-7
1000 Скопје, Р.Македонија
sdprodukcija@mail.com