Илинденски марш

Оригинален формат:
Beta
Година на објавување:
2009
Времетраење:
39 мин.
Режисер:
Бранислав Поповиќ
Продуцент:
Ирена Димитриева- Поповиќ
Извршен Продуцент:
Ирена Димитриева- Поповиќ
Сценарио:
Рената Поповска
Музика:
Александар Митевски
Кратка содржина:
…за вековната традиција, за судбата на овој народ, тогаш тоа величенствено место се крие токму во автентичните ноти на Македонската химна.
Продуцентски куќи:
Томато продукција
Скупи- 3 бб
1000 Скопје, Р.Македонија
tomato@tomato.com.mk
2019-01-15T12:00:29+00:00