Кадаре

Оригинален формат:
Mini DV
Година на објавување:
2010
Времетраење:
42 мин.
Режисер:
Или Пепо
Продуцент:
Заријета Јајага
Монтажа:
Алберт Дилот
Кратка содржина:
„Литературата се раѓа и се развива секое време, во секој режим, без разлика на неговата острина“- Исмаил Кадаре
Продуцентски куќи:
Елвен филм
Методија Митевски 12/2/10
Топанско поле
1000 Скопје, Македонија
zjajaga@hotmail.com
2018-09-21T13:40:16+00:00