Крв за крв

Оригинален формат:
Beta
Година на објавување:
2009
Времетраење:
30 мин.
Режисер:
Астрид Омери
Продуцент:
Атила Груби
Извршен Продуцент:
Или Пепо
Директор на Фотографија:
Атила Груби
Главни Улоги:
Улка Мујо, Албана Аголи, Зеф Никола, Енвер Хусеини
Кратка содржина:

Филмот ја третира темата на крвната одмазда, една тешка рана и во денешните дни на албанското општество. Главната личност на филмот е една млада дама, мајка на три деца…

Фестивали:

Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија, 2009

Продуцентски куќи:
Магично око
ул. Казанџиска 14
1000 Скопје, Р.Македонија
atillagrubi69@hotmail.com
2019-01-15T11:41:15+00:00