Режисер: Бесар Илјази

Продуцент: Бесар Илјази

Сценарист: Бесар Илјази

Директор на фотографија: Агим Илјази

Едитор: Агим Илјази

Дизајнер на звук: Сијхана Речи

Музика: Сијхана Речи

Синопсис:

Една девојка, која живее внатре во рамките на општеството со кои не се сложува, одлучува да го следи тоа што мисли дека треба, непочитувајќи ги вообичаените правила и забрани.


MK | Во продукција | Анимација | Продукција Kubiks Доо Тетово

www.kub-x.com
kubiksdoo@gmail.com