Проектот Медена Земја доби подршка и грант од SFFILM Documentary Film Fund

24/08/2018

Проектот „Медена Земја“на Љубо Стефанов и Тамара Котевска се најде меѓу петте добитници на грант од Фондот за документарни филммови на Меѓународниот фестивал Сан Франциско, SFFILM Documentary Film Fund за 2018 година.

Овој фонд e најголемиот фонд за поддршка за документарни филмови и поддржува долгометражни документарни филмови во пост-продукција. Проектот доби поддршка во износ од 25,000 долари која ќе овозможи да се комплетира истиот.

2018-09-27T12:50:47+00:00