Соба со пијано

Оригинален формат:
HD
Година на објавување:
2013
Времетраење:
102 мин.
Режисер:
Игор Иванов
Продуцент:
Томи Салковски
Монтажа:
Владимир Павловски
Сценарио:
Жанина Мирчевска
Музика:
Чили Гонзалес
Главни Улоги:
Наташа Петровиќ, Јовица Михајловски, Светозар Цветковиќ, Васил Зафирчев, Игор Стојчевски, Симона Спировска, Торстен Вогс, Ива Крајнц, Дениз Абдула, Фирдаус Неби, Јагода Кумриќ, Невена Ристиќ
Кратка содржина:

„Соба со пијано“ е приказ на различни животни судбини доведени на оваа единствена локација од чии ракурс можат да се допрат најсуштествените аспекти на нашето постоење.

Фестивали:

“SEE a Paris” Фестивал на југоисточен филм, Париз, Франција, 2015

Фестивал на македонски филм, Торонто, Канада, 2014

Меѓународен филмски фестивал „Љубовта е лудост“, Варна, Бугарија, 2014

Филмски фестивал „Источни соседи“, Хаг, Холандија, 2014

Меѓународен филмски фестивал, Чикаго, САД, 2014

Филм Форум Задар, Хрватска, 2014

Меѓународен филмски фестивал, Софија, Бугарија

Меѓународен филмски фестивал FEST,Белград, Србија

Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија, 2013

Продуцентски куќи:
Скопје Филм Студио
Славејко Арсков бр.15
1000 Скопје, Р.Македонија
office@sfs.mk
www.sfs.mk


Restart 
Rimska Cesta 8
Ljubljana, Slovenia
info@restart.si


EYE TO EYE
Primorska 15
Belgrade, Serbia
nasamalafirma@gmail.com
2018-09-21T13:10:12+00:00