Режисер: Стојан Вујичиќ

Продуцент: Огнен Антов

Сценарист: Ева Камчевска

Кратка содржина:

По обидот на Никола, 11 годишното “булирано” дете,  да изврши самоубиство , Стела, младата „Шарпланинка“, е единствената која што може да се проникне до него и да му ја врати вербата во животот.


МК, РС | Пост продукција | Фамилијарна драма, Детски | Продукција Dream Factory Macedonia (МК) Ко-продукција Action production (РС)

www.dmf.mk

ognenantov@gmail.com