Хармс

Режисер:
Иван Болотников
Продуцент:
Андреј Сигле
Монтажа:
Татјана Кузмичева
Сценарио:
Иван Болотников, Сергеј Соловјов
Директор на Фотографија:
Шандор Беркеши
Музика:
Сони Петровски
Главни Улоги:
Војцех Урбански, Григориј Чабан, Аисте Диржјуте, Дариус Гумаускас, Андреј Фесков, Артјом Семакин, Јустина Вонштик, Јури Ицков, Никита Кукушкин, Александар Баширов,Никита Јаковлев
Кратка содржина:
Во центар на филмот – портрет на еден поет, писател и драматург, Даниил Хармс (Даниил Јанукович Хармс), виден од нас од денешно време.
Продуцентски куќи:
Пролајн Филм - Русија

Ко-продуценти: 
Мануфактура Продукција 
Огњан Прица бр. 1
1000 Скопје, Р.Македонија
info@manufaktura.com.mk


УАБ Тремора - Литванија
2018-09-18T22:33:46+00:00