Шарски зраци

Оригинален формат:
HD
Година на објавување:
2011
Времетраење:
48 мин. 54 сек.
Режисер:
Арбен Тачи
Продуцент:
Арбен Тачи
Монтажа:
Фадил Весели
Сценарио:
Арбен Тачи
Директор на Фотографија:
Газменд Нела, Менан Абдулаи, Шептим Ахмети
Музика:
Фатос Љумани
Кратка содржина:

Документарниот филм има описен карактер и има за цел да ги промовира природните убавини и вредности на шарпланинскиот дел во Македонија.

Фестивали:

Кански фестивал на корпоративни медиумски и ТВ проекти, Франција, 2013

Фестивал на европски филм, Букурешт, Романија, 2012

Продуцентски куќи:
АРБ Филм 
Љубе Б. Пиш 31
1200 Тетово, Р.Македонија
arben_th@hotmail.com
2018-10-22T14:16:55+00:00