Љубовта на билбордите

Оригинален формат:
HD
Година на објавување:
2010
Времетраење:
16 мин
Режисер:
Игор Соколовски
Продуцент:
Панче Мижимаков
Сценарио:
Игор Соколовски
Директор на Фотографија:
Александар Карпузовски
Главни Улоги:
Димитар Зози, Ивана Мирков
Кратка содржина:
Фантастична љубов помеѓу два билборди…….
Продуцентски куќи:
Пегаз
Гиго Михајловски 2
1000 Скопје, Македонија
pantamizimakov@yahoo.com
2018-11-15T14:39:55+00:00