48 (Работен наслов: Крај без крај)

Режисер:
Владимир Митревски
Продуцент:
Огнен Антов
Сценарио:
Владимир Митревски
Кратка содржина:
КРАЈ БЕЗ КРАЈ е приказна за младиот свештеник Кирил кој откако дознава дека се наближува крајот на светот, решава да подлегне на сите искушенија кои ги имал додека и бил лојален на црквата, и за кои дал завет дека никогаш нема да ги направи. На 48 часа пред крајот на светот тој решава да се забавува како сите нормални луѓе.
Продуцентски куќи:
Дрим Фектори
Кеј 13 ноември 5/8
1000 Скопје, Р. Македонија
ognenantov@gmail.com
2018-11-27T12:48:50+00:00