ПОЧЕТНА2019-02-12T08:11:07+00:00
Loading...

Агенција за филм на
Република  Македонија

Новости од македонската филмска сцена

СИТЕ НОВОСТИ

“Медена земја”

Повеќе трејлери

КОНКУРСИ

ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

СИТЕ КОНКУРСИ