ОГЛЕДАЛО БЕЗ БОИ

MK | Во продукција |
Анимација | Продукција Kubiks Доо Тетово

Режисер: Бесар Илјази
Продуцент: Бесар Илјази
Сценарист: Бесар Илјази
Директор на фотографија: Агим Илјази
Едитор: Агим Илјази
Дизајнер на звук: Сијхана Речи
Музика: Сијхана Речи

СИНОПСИС:

Една девојка, која живее внатре во рамките на општеството со кои не се сложува, одлучува да го следи тоа што мисли дека треба, непочитувајќи ги вообичаените правила и забрани.