ПРЕЕКСПОНИРАНО

МК | Пред продукција | Драма | Продукција DNF Films

Режисер: Елеонора Венинова
Продуцент: Гоце Кралевски
Сценарист: Елеoнора Венинова

СИНОПСИС:

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.