18 % СИВО

 БГ, МК, ГЕ, БЕ, РС | 2020 | Драма |

Режија: Виктор Чучков
Продуценти: Борислав Чучков, Владимир Анастасов, Ангела Несторовска, Марсел Ленц, Гвиди Шваб, Невена Савиќ, Жил Деброк, Вирле Цилмекерс, Петер Бернерс
Сценарио: Хилари Нориш, Долја Гавански, Захари Карабашлиев
Директор на фотографија: Ненад Бороевиќ
Улоги: Рушен Видинлиев, Долја Гавански

СИНОПСИС:

Откако ќе го напушти сопругата, неафирмираниот бугарскиот фотограф Зак тргнува на необично патешествие од Лондон до Берлин. Ова е патувањето што ќе му ја открие вистината за неговата изгубена љубов, но ќе му донесе и непријатни откритија за самиот себе.

ПРОДУЦЕНСТКА КОМПАНИЈА:

Chouchkov Brothers Ltd
Адреса: Shipka 6, Sofia 1504, Bulgaria
Емаил: filmproduction@ch-bros.com
Веб: www.ch-bros.com

КОПРОДУЦЕНТСКА КОМПАНИЈА:

Sektor Film
Адреса: 8 Mart No.4, 1000 Skopje, Macedonia
Емаил: office@sektor.com.mk
Веб: www.sektor.com.mk

КОПРОДУЦЕНТСКА КОМПАНИЈА:

Ostlicht filmproduktion GmbH
Адреса: Ackerwand 23, Weimar, Germany
Емаил: info@ostlicht.de
Веб: www.ostlicht.de

КОПРОДУЦЕНТСКА КОМПАНИЈА:

Cinnamon Films
Адреса: Vladimira Tomanovica 5, Belgrade, Serbia
Емаил: cinnamon@sbb.rs
Веб: www.cinnamonproduction.com

КОПРОДУЦЕНТСКА КОМПАНИЈА:

Raised by Wolves
Адреса: Waalsekaai 58, Antwerp, Belgium
Емаил: info@raisedbywolves.be
Веб: www.raisedbywolvesfilm.com

www.sektor.com.mk
office@sektor.com.mk