Режисер: Лидија Мојсовска

Продуцент: Marija Dimitrova Марија Димитрова

Сценарист: Jakov Popovski, Lidija Mojsovska Јаков Поповски, Лидија Мојсовска

Едитор: Mihail Dimitrov Михаил Димитров


Кратка содржина:

Другарство помеѓу Борис (10) и Кира(11) ќе биде разнишано кога Кира ќе ги открие своите невообичаени тетоважи, кои ги има насекаде по телото. Под влијание на својата баба, Борис ќе почне да се сомнева во искреноста на Кира и да верува дека таа е олицетворение на Ѓаволот.

И покрај сите гласини за Кира, Борис ќе се обиде да ја открие вистината и да ја разбере “чудноста” на својата другарка и пред него ќе се открие една поинаква вистина.

МК| Пред продукција | Драма | Продукција Лист Продукција

www.listproduction.mk

office@listproduction.mk