СТЕЛА

МК, РС | 2020 | Фамилијарна драма, Детски |
Продукција Dream Factory Macedonia (МК) Ко-продукција Action production (РС)

Режисер: Стојан Вујичиќ
Продуцент: Огнен Антов
Сценарист: Ева Камчевска

СИНОПСИС:

По обидот на Никола, 11 годишното “булирано” дете,  да изврши самоубиство , Стела, младата „Шарпланинка“, е единствената која што може да се проникне до него и да му ја врати вербата во животот.