МОЛКОТ НА СИРЕНИТЕ

Година на објавување:2021
Времетраење: 85-95 мин

Режисер: Газменд Нела
Продуцент: Арбен Шала, Томи Салковски, Валон Бајгора
Сценарио: Газменд Нела
Директор на фотографија: Исак Дураку

СИНОПСИС:

Во корумпираното општество, полицаец украл пари од меѓународниот судија од специјалниот суд на Косово. Парите биле мито за судијата. Тој е во дилема, дали треба да ги задржи парите и да негира се што се случило или да открие начин да ги врати парите за безбедноста на неговото семејство.

ПРОДУЦЕНТСКА КУЌА

Frame Production
gazinela@gmail.com

КО-ПРОДУЦЕНТИ

Skopje Film Studio
SlavejkoArsov 15, Skopje
office@sfs.mk
sfs.mk

Ikone Studio Kosovo
32,Luan Haradinajnr. 17-1, Pristina, Kosovo
info@ikone-studio.tv
www.ikone-studio.tv