Честитка до Тамара Котевска, Љубомир Стефанов и Атанас Георгиев 

Им честитаме на Тамара Котевска, Љубомир Стефанов и Атанас Георгиев за поканата за членство во Американската академија за филмска уметност и наука. 🎥🎬📽

Ако прифатат, Котевска, Стефанов и Георгиев ќе имаат право да гласаат за следните оскари, чие одржување е поместено во април 2021.

Ова би било прв пат наши артисти да бидат дел од оваа манифестација во функција на членови❗️