Новости2020-11-25T10:52:05+00:00

МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ ОСТАНУВА НАШ НАЈГОЛЕМ КУЛТУРЕН АМБАСАДОР, ДОКАЗ Е ПОСЛЕДНИОТ УСПЕХ НА “ХОМО” КОЈ ОДИ НА ПРЕСТИЖНИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ГОА

декември 29th, 2020|

ПРИФАТЕНИ ПРОЕКТИ ПО КОНКУРСОТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДОЛГОМЕТРАЖЕН, КРАТКОМЕТРАЖЕН ИГРАН, ДОКУМЕНТАРЕН И АНИМИРАН ФИЛМ ЗА 2020 – ПРВ РОК НА ОДЛУЧУВАЊЕ

јули 21st, 2020|

ПРЕСТИЖНИОТ “КАРЛОВИ ВАРИ” ГО СЕЛЕКТИРАШЕ МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ „СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА“ КОЈ Е ПОДДРЖАН ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ

јули 6th, 2020|