ПРИФАТЕНИ ПРОЕКТИ ПО КОНКУРСОТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДОЛГОМЕТРАЖЕН, КРАТКОМЕТРАЖЕН ИГРАН, ДОКУМЕНТАРЕН И АНИМИРАН ФИЛМ ЗА 2019 – ПРВ РОК НА ОДЛУЧУВАЊЕ

2019-07-19T12:37:29+02:00

Почитувани, Агенцијата за филм на Република Северна Македонија Ве известува дека согласно Конкурсот објавен на 23.01.2019 година, на кој беа пристигнати рекорден број на пријави на филмски проекти, ја донесе Одлуката за финансирање на [...]