simonanikoloska

About Simona Nikoloska

This author has not yet filled in any details.
So far Simona Nikoloska has created 1 blog entries.

Краткометражниот анимиран филм „Една“ во официјална конкуренција на престижниот Краков Филмски Фестивал

2019-05-27T11:13:00+00:00

Краткометражниот анимиран филм „Една“ во официјална конкуренција на престижниот  Краков Филмски Фестивал Краткометражниот анимиран филм „Една“, најновата анимација на Вук Митевски, својата премиера ќе ја има на престижниот 59 Интернационален Краков Филмски [...]

Краткометражниот анимиран филм „Една“ во официјална конкуренција на престижниот Краков Филмски Фестивал2019-05-27T11:13:00+00:00