Година на објавување:  2015

Режисер:  Илија Цветковски, Атанас Георгиев

Продуцент:  Атанас Георгиев

Монтажа:  Атанас Георгиев

Сценарио:  Маријана Котевска

Директор на Фотографија:   Димо Попов, Самир Љума, Паковски Драган


Продуцентски куќи:

Трис Филмс

Михаил Чаков 7а, 1/28

1000 Скопје, Македонија

atageorg@gmail.com

BDC Bulgaria

68 Budapesta Str  1202 Sofia, Bulgaria

+359(2)9831411, 983 19 29