Историски успех за македонскиот филм и Македонија

Историски успех за македонскиот филм и Македонија, многу сме горди што после многу години повторно нè запишавте на светската филмска мапа.
Честитки до филмската екипа на филмот „Медена земја“!

2019-02-04T11:15:22+00:00