Кадаре

 

Оригинален формат:  Mini DV

Година на објавување:  2010

Времетраење:  42 мин.

Режисер:  Или Пепо

Продуцент:  Заријета Јајага

Монтажа:  Алберт Дилот

Кратка содржина:
„Литературата се раѓа и се развива секое време, во секој режим, без разлика на неговата острина“- Исмаил Кадаре


Продуцентски куќи:

Елвен филм

Методија Митевски 12/2/10

Топанско поле 1000

Скопје, Македонија

[email protected]

2019-01-22T15:33:11+00:00