Момчето кое никогаш не слушаше

 

Режисер:  Зорица Зафировска

Кратка содржина:  Момчето кое никогаш не слушаше е анимиран филм кој зборува за човечкото отуѓување и губење на нормалната комуникација помеѓу луѓето. Оваа приказна е раскажана преку главниот лик Дино 16 годишно момче. Раскажана е преку звуците на неговите мисли, музиката која е продукт на неговиот мозок со која тој живее…..

Продуцентски куќи:

Аниме студио

2019-03-28T13:28:06+00:00