Погледни го животот низ моите очи

2019-01-30T10:56:11+01:00

Оригинален формат:  Beta SP Година на објавување:  2008 Времетраење:  45 мин. Режисер:  Марија Џиџева Продуцент:  Синиша Јуриќиќ Сценарио:  Марија Џиџева Директор на Фотографија:  Мак Вејзовиќ, Марина Колоска, Горан Наумовски, Фејми Даут Музика:  Сеат Хаџиќ, [...]