2010

Крајот на светот

2019-01-30T10:19:20+00:00

Оригинален формат: 35 мм Година на објавување: 2010 Времетраење: 21мин. Режисер: Јани Бојаџи Продуцент: Тихомир Спирковски, Јани Бојаџи Извршен Продуцент: Тихомир Спирковски Монтажа: Јани Бојаџи, Иванчо Јанчев Сценарио: Јани Бојаџи Директор на Фотографија: Александар [...]

Крајот на светот2019-01-30T10:19:20+00:00

Некои поинакви приказни

2019-01-30T11:46:42+00:00

Оригинален формат:  35 мм Година на објавување:  2010 Времетраење:  110 мин. Режисер:  Марија Џиџева (МК), Ана Марија Роси (СР), Хана А. В. Слак (СЛО), Инес Тановиќ (БиХ), Ивона Јука (ХР) Продуцент:  Томи Салковски (MK), [...]

Некои поинакви приказни2019-01-30T11:46:42+00:00

Земјата помеѓу границите

2019-03-28T13:24:16+00:00

Оригинален формат:  Beta SP Година на објавување:  2010 Времетраење:  87 мин Режисер:  Арбен И. Кастрати Продуцент:  Арбен И. Кастрати Извршен Продуцент:  Дардан Кастрати Монтажа:   Албин Џара Сценарио:  Арбен И. Кастрати Директор на Фотографија:  Ул [...]

Земјата помеѓу границите2019-03-28T13:24:16+00:00

Војната заврши

2019-03-28T13:26:39+00:00

Оригинален формат:  4K Digital (Red1) Година на објавување:  2010 Времетраење:   108 мин. Режисер:  Митко Панов Продуцент:  Митко Панов Извршен Продуцент:  Симеон Дамевски Монтажа:  Робин Ерард Сценарио:  Митко Панов Директор на Фотографија:  Пјотр Јаха Музика:  [...]

Војната заврши2019-03-28T13:26:39+00:00

Мисија Лондон

2019-01-24T14:44:27+00:00

Оригинален формат:  35 мм Година на објавување:  2010 Времетраење:  100 мин. Режисер:  Димитар Митовски Продуцент:  Иван Дојков, Огнен Антов, Ласзло Кантор, Фредерик Зандер Монтажа:  Марко Глушац, Река Лемхени Сценарио:  Димитар Митовски, Алек Попов, Делиана [...]

Мисија Лондон2019-01-24T14:44:27+00:00