2011

Луѓе без земја

2019-01-30T11:30:29+00:00

  Оригинален формат:  HD Година на објавување:  2012 Времетраење:  66 мин. Режисер:  Марко Ѓоковиќ Продуцент:  Сашо Пешев, Атанас Кировски Извршен Продуцент:  Михајло Цветанов Монтажа:  Филип Грчевски Сценарио:  Атанас Кировски Директор на Фотографија:  Ѓорѓи Клинчаров [...]

Луѓе без земја2019-01-30T11:30:29+00:00

Г-ѓа Рубин (работен наслов Г-ѓа Ерме)

2019-01-25T09:17:42+00:00

Оригинален формат: Digital (Red) Година на објавување: 2011 Времетраење: 19 мин. Режисер: Костадин Анастасов Продуцент: Гоце Кралевски Монтажа: Гоце Кралевски Сценарио: Костадин Анастасов Директор на Фотографија: Фејми Даут Главни Улоги: Драгана Костадиновска, Петре Арсовски, [...]

Г-ѓа Рубин (работен наслов Г-ѓа Ерме)2019-01-25T09:17:42+00:00

Изгубени траги

2019-01-23T10:59:18+00:00

  Оригинален формат:  HDГодина на објавување:  2011Времетраење:  39 мин. 12 сек.Режисер:  Или ПепоПродуцент:  Мајлинда АметиМонтажа:  Драгана ЛазаревичСценарио:  Сефедин НурединиДиректор на Фотографија:  Астрид ОмериМузика:  Зана БеришаГлавни Улоги:  Ева Лос, Јосеф Широка, Бујар АскериуКратка содржина:Стара традиција на сите [...]

Изгубени траги2019-01-23T10:59:18+00:00

Епизодист

2019-01-25T10:14:50+00:00

Оригинален формат: HD Година на објавување: 2011 Времетраење: 22 мин. Режисер: Игор Алексов Продуцент: Блаже Дулев Извршен Продуцент: Ана Јорданова Монтажа: Тања Рибарска Сценарио: Александар Русјаков Директор на Фотографија: Душан Кардалевски Музика: Доријан Јовановиќ [...]

Епизодист2019-01-25T10:14:50+00:00

Митот на Сара

2019-01-25T10:38:19+00:00

Оригинален формат: HD 2К Година на објавување: 2011 Времетраење: 12 мин. 40 сек. Режисер: Саша Станишиќ Продуцент: Димитар Николов - Таки Монтажа: Ванчо Мираковски Сценарио: Кристина Христова- Николова Директор на Фотографија: Роберт Јанкуловски Музика: [...]

Митот на Сара2019-01-25T10:38:19+00:00

Девојчето со кибритчињата

2019-01-30T09:08:27+00:00

Оригинален формат: HD Година на објавување: 2011 Режисер: Филип Матевски Продуцент: Блаже Дулев Монтажа: Зоран Цаневски Сценарио: Филип Матевски (според истоимената приказна на Ханс Кристијан Андресен) Директор на Фотографија: Душан Кардалевски Музика: Дориан Јовановиќ [...]

Девојчето со кибритчињата2019-01-30T09:08:27+00:00

Магдалена (работен наслов: Брачен помошник)

2019-01-30T09:10:29+00:00

Оригинален формат: HD Година на објавување: 2011 Времетраење: 14мин. Режисер: Андреј Цветановски Продуцент: Владо Цветановски Извршен Продуцент: Корнелија Ристовска Монтажа: Богољуб Миловановски Сценарио: Јелена Цветановска Директор на Фотографија: Владимир Димовски Музика: Оливер Јосифовски Главни [...]

Магдалена (работен наслов: Брачен помошник)2019-01-30T09:10:29+00:00

Жарче

2019-01-30T09:10:47+00:00

Оригинален формат: HD Година на објавување: 2011 Времетраење: 15 мин. Режисер: Томислав Алексов Продуцент: Иво Антов Монтажа: Мишко Чунихин Сценарио: Огнен Неделковски и Велко Неделковски Директор на Фотографија: Ненад Бројевиќ Музика: Никола Коџабашија Главни [...]

Жарче2019-01-30T09:10:47+00:00

Состојба на шок

2019-03-28T13:25:12+00:00

Оригинален формат: 35мм Година на објавување: 2011 Времетраење: 96 мин. Режисер: Андреј Кошак (Филмографија) Продуцент: Дарко Попов, Даниел Хочевар Монтажа: Јуриј Москон, Благоја Неделковски, Адрија Зафранивиќ Сценарио: Андреј Кошак Директор на Фотографија: Слободан Трниниќ [...]

Состојба на шок2019-03-28T13:25:12+00:00

Панкот не е мртов

2019-01-24T14:57:09+00:00

Оригинален формат:  35mm Година на објавување:  2011 Времетраење:  104 мин. Режисер:  Владимир Блажевски Продуцент:  Дарко Попов Монтажа:  Благоја Неделковски Сценарио:  Владимир Блажевски Директор на Фотографија:  Димо Попов Музика:  Александар Пејовски Главни Улоги: Јордан Симонов, [...]

Панкот не е мртов2019-01-24T14:57:09+00:00