2019

Јас не сум Игор

2020-02-14T16:58:28+01:00

Режисер: Сергеј Ѓеоргиев Продукција:  Дејан Димески, Корнелија Ристовска Сценарист: Сергеј Ѓеоргиев Директор на фотографија: Петар Коциски Едитор: Радован Петровиќ Дизајнер на звук: Игор Поповски Музика: Ади и Дино Имери Каст: Стефан Спасов, Чедомир Митевски, [...]

Јас не сум Игор2020-02-14T16:58:28+01:00

Змија

2020-02-17T11:55:26+01:00

Режисер: Андреј Илиевски-Волкашин Продуцент: Елена Станишева Сценарист: Андреј Илиевски-Волкашин Директор на фотографија: Кирил Проданов Едитор: Невелин Вулчев Музика: Игор Василев Новоградска Каст: Ведран Делиџаков, Габриела Петрушева, Марјан Најдовски Синопсис: Горчливо-слатка приказна за почетоците на [...]

Змија2020-02-17T11:55:26+01:00

Џезмен

2020-02-17T11:27:11+01:00

Продуцент:Љупчо Стојановски Извршен продуцент: Горан Цветковски Режисер: Аљоша Симјановски Сценарист:Аљоша Симјановски Директор на фотографија: Диме Пејовски Едитор:Горан Цветковски Дизајнер на звук: Војчо Николовски Кастинг: Велибор Педевски Синопсис: ЏАЗзМАН е проект – документарна сторија за живот посветен на уметноста на [...]

Џезмен2020-02-17T11:27:11+01:00

И покрај маглата

2020-02-14T14:52:35+01:00

Режија: Горан Паскаљевиќ Продуценти: Амедео Летициа, Мариеча Ли Сачи, Симона Банки Копродуценти: Горан Паскаљевиќ, Владимир Анастасов, Ангела Несторовска, Ангело Лаудиза Сценарио: Горан Паскаљевиќ, Филип Давид, Марко Алеси Директор на фотографија: Милан Спасиќ Монтажа: Урош [...]

И покрај маглата2020-02-14T14:52:35+01:00

Другарот

2020-02-14T14:02:07+01:00

Режисер: Димитар Оровчанец Продуцент: Софија Самоиловска Јовановиќ Сценарист: Димитар Оровчанец Директор на фотографија: Владимир Самоилоски Едитор: Софија Самоиловска Јовановиќ Дизајнер на звук: Дарко Спасовски Музика: Борко Биџовски Кастинг: Перо Арсовски, Ѓорги Нешкоски, Ангела Димитрова, [...]

Другарот2020-02-14T14:02:07+01:00

Господа од современа

2020-02-13T15:24:50+01:00

Режисер: Ана Алексовска Продуцент: Марија Димитрова Сценарист: Ангелика Апсис Директор на фотографија: Владимир Димовски, Бранко Аврамовски, Самир Љума, Гого Кличаров Едитор: Михаил Димитров Дизајнер на звук: Сашко Потер Мичевски СИНОПСИС: Една група постари дами [...]

Господа од современа2020-02-13T15:24:50+01:00

Глас

2020-02-17T15:11:35+01:00

Кратка содржина: Во католичко сиропиталиште доаѓа момче кое одбива да се моли пред Бога, затоа што му е лут на целиот свет. Колку повеќе го присилуваат, тоа станува се побунтовно. Но, во таа негова [...]

Глас2020-02-17T15:11:35+01:00

Вера

2020-02-13T11:05:43+01:00

Режисер: Верица Недеска Продуцент: Дарко Попов Сценарист: Verica Nedeska Верица Недеска Директор на фотографија:  Димо Попов Едитор:  Гоце Миланоски, Мајкл Рајх Кастинг: Симона Димковска, Сабина Ајрула, Верица Недеска, Ристо Стефановски Дизајнер на звук:  Ристо [...]

Вера2020-02-13T11:05:43+01:00

Тетовски самрак

2020-02-11T15:52:52+01:00

Оригинален формат:  HD Режисер:  Билјана Гарванлиева Продуцент:  Огнан Антов Монтажа:  Филип Грчевски Сценарио:  Билјана Гарванлиева Директор на Фотографија:  Мануел Зимер Главни Улоги:  Самир Љума, Ана Марија Блажевски Кратка содржина: Една зграда на седум ката [...]

Тетовски самрак2020-02-11T15:52:52+01:00