Пост Продукција

Пост Продукција

Бегство кон морето

2020-02-14T16:43:43+01:00

Режисер: Вељко Булајиќ Продуцент: Томислав Заја Сценарист: Вељко Булајиќ Ко-писатели: Мирко Коваќ, Паоло Фин Директор на фотографија: Станко Херцег Едитор: Мато Илијич Музика: Дуке Бојаџиев Каст: Том Влашхиха, Дијана Видушин, Барбара Прпиќ, Јадранка Џокиќ. Герд Ригауер, Сабина [...]

Бегство кон морето2020-02-14T16:43:43+01:00

Од рајот

2020-02-14T15:20:38+01:00

Режисер: Срѓан Драгојевиќ Продуцент: Биљана Првановиќ, Хеино Декерт, Владимир Атанасов, Ангела Несроровска, Ева Рохрман, Дарија Куленовиќ Гудан, Лана Лупичиќ Сценарист: Срѓан Драгојевиќ Синопсис: Три приказни за три Божји чуда во вистинска средновековна смисла, што [...]

Од рајот2020-02-14T15:20:38+01:00

Хомо

2020-02-17T11:41:38+01:00

Режисер: Игор Иванов Продуцент: Томи Салковски, Галина Тонева, Мирослав Могоровиќ, Бојан Станковиќ, Лумбард Кукај Сценарист: Игор Иванов, Сашо Кокаланов Директор на фотографија: Маја Радошевиќ Едитор: Мартин Иванов Дизајнер на звук: Борис Трајанов Кастинг: Наташа [...]

Хомо2020-02-17T11:41:38+01:00

Снежана на крајот умира

2020-02-14T12:44:16+01:00

Режисер: Кристијан Ристески Продуцент: Дарко Попов, Јовица Пановски, Кристијан Ристески Сценарист: Кристијан Ристески Синопсис: Седум луѓе живеат во време и простор кои се во конфликт со нивните вредности. Откако ќе и’ вети на својата [...]

Снежана на крајот умира2020-02-14T12:44:16+01:00

Моето езеро

2020-02-13T16:58:47+01:00

Режисер: Gjergj Xhuvani Продуцент: Dritan Huqi Сценарист: Gjergj Xhuvani Директор на фотографија: Dimo Popov Кастинг: Ariton Pollozhani, Tristan Halilaj, Vedran Zivolic Бистриот и интелигентен тинејџер, КРИСТО, седи во својата клупа во училницата. На таблата [...]

Моето езеро2020-02-13T16:58:47+01:00

Јас сум Френк

2020-02-13T15:48:18+01:00

Режисер: Методи Певец Продуцент: Данијел Хочевар Сценаристи: Метод Певец, Иво Трајков Директор на фотографија: Марко Брдар Дизајнер на звук: Атанас Георгиев Кастинг: Јанез Шкоф, Валтер Драган, Катарина Час, Мојца Партљиќ, Ања Новак, Силва Чушин,Мојца [...]

Јас сум Френк2020-02-13T15:48:18+01:00

Хана

2020-02-14T12:04:37+01:00

Режисер : Ујкан Хусај Продуцент : Куштрим Колики Сценарист : Фадил Хусај Директор на форографија: Самир Карахода Синопсис : Сара одлучува дека за 18‐тиот роденден на нејзиниот син Кораб да му ја ослободи собата [...]

Хана2020-02-14T12:04:37+01:00

Несигурна смрт (Работен наслов: Денот кога сакав да умрам)

2019-03-28T16:02:38+01:00

Оригинален формат: 2K-ProRes 4444 Времетраење: 18` Режисер: Патар Џуровски Продуцент: Патар Џуровски Монтажа: Патар Џуровски, Милан Јакшиќ Сценарио: Патар Џуровски Директор на Фотографија: Горан Наумовски Музика: Џијан Емин Главни Улоги: Драгана Костадинова, Димитар Ѓоргиевски, [...]

Несигурна смрт (Работен наслов: Денот кога сакав да умрам)2019-03-28T16:02:38+01:00

Исчезнатиот

2019-03-28T14:42:07+01:00

Режисер:  Арбен Тачи Продуцент:  Арбен Тачи Монтажа:  Атанас Георгиев Сценарио:  Арбен Тачи Директор на Фотографија:  Влатко Самоиловски Музика:  Фатос Лумани Главни Улоги:  Сотирак Братко, Ева Аликај, Кејди Адеми, Сокол Хајрулај, Шекерија Бучај, Африм Мучај, [...]

Исчезнатиот2019-03-28T14:42:07+01:00

Љубовната соба

2020-02-11T16:27:17+01:00

  Режисер:   Сузана Диневски Продуцент:  Сузана Диневски Монтажа:  Мишко Чунихин Сценарио:   Сузана Диневски Директор на Фотографија:  Димо Попов Музика:  Давор Јордановски Кратка содржина: Интимни приказни на неколку жени за нивното емотивно, социјално и психолошко [...]

Љубовната соба2020-02-11T16:27:17+01:00