Режисер: Игор Иванов

Продуцент: Томи Салковски

Сценарист: Игор Иванов

Директор на фотографија: Драган Салковски, Дејан Димески, Томи Салковски

Едитор:  Владимир Павловски

Кастинг: Игор Ангелов, Наталија Теодосиева, Сашо Петровски

Кратка содржина:

-Пропаднат циркуски изведувач успева да ја врати љубената и да ја одвлече од прегратките на нејзиниот нов љубовник, користејќи ги акробатските вештини во кои таа некогаш се заљубила.


MK | 2018 | 13‘ | Драма| Продукција Skopje Film Studio


Фестивали:

  • ICFF Brothers Manaki Macedonia, 2018
  • Cinedays 8.11, 2018
  • International Short Film Festival- Interfilm, Берлин, Германија, 2019
  • Eastern Neighbours Film Festival, Холандија, 2019
  • Fastnet Short FF, Ирска