КАДАРЕ

Оригинален формат:  Mini DV
Година на објавување:  2010
Времетраење:  42 мин.

Режисер:  Или Пепо
Продуцент:  Заријета Јајага
Монтажа:  Алберт Дилот

СИНОПСИС:
„Литературата се раѓа и се развива секое време, во секој режим, без разлика на неговата острина“- Исмаил Кадаре

ПРОДУЦЕНТСКИ КУЌИ:

Елвен филм
Методија Митевски 12/2/10
Топанско поле 1000
Скопје, Македонија
zjajaga@hotmail.com